Amsterdam is een van de mooiste steden ter wereld en een van de beste manieren om deze stad te verkennen is door te suppen. Suppen, ook wel bekend als stand-up paddleboarding, wordt steeds populairder en biedt een unieke ervaring om de stad te verkennen en tegelijkertijd actief te blijven.

Waarom Suppen in Amsterdam?
Het is een uitstekende manier om de stad te verkennen en jezelf tegelijkertijd fit te houden. Door op een board te staan en te peddelen, krijg je een heel nieuw perspectief op de stad en haar grachten. Het is ook een leuke manier om nieuwe plekken te ontdekken en te genieten van de prachtige architectuur. Zowel voor toeristen als voor Amsterdammers is het suppen een geweldige manier om de stad te verkennen.

Waar kan je suppen in Amsterdam?
1. Grachten: Suppen op de grachten van Amsterdam is de meest populaire optie. Je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de grachten en de historische gebouwen terwijl je peddelt. Of je nu op zoek bent naar rustige kanalen of juist de drukte van de grachten wil ervaren, er is voor ieder van wils.
2. Plassen: Voor een meer rustige en natuurlijke ervaring, kun je ook gaan suppen op de plassen rondom Amsterdam. Vanaf onze locatie op de Jozef Israelskade hebben we verschillende routes voor een rustigere sup ervaring
3. Evenementen: SUP Tropisch organiseert verschillende evenementen waarbij je kunt suppen, zoals SUP by Night, De Bollenroute en SUP Lacrosse.

Wat heb je nodig om te suppen in Amsterdam?
Om te kunnen suppen heb je niet veel nodig. Het enige dat je nodig hebt is een paddleboard en een peddel. Het is fijn om comfortabele- of sportkleding en eventueel waterschoenen te dragen tijdens het suppen.
Kortom, suppen is een leuke, actieve en unieke manier om de stad te verkennen en te genieten van de prachtige grachten en architectuur. Of je nu een toerist bent of een local, het suppen biedt een geweldige manier om actief te blijven terwijl je van de stad geniet.

Ben jij er ook klaar voor om te suppen in Amsterdam, huur dan hier je sup board!