Wie zijn wij?

Welkom bij SUP Tropisch, waar avontuur en plezier samenkomen!

Wij zijn Huub & Rosa, een dynamisch duo met een gedeelde passie voor het buitenleven en het creΓ«ren van onvergetelijke ervaringen.
Als ervaren aannemer en bedreven evenementen organisator, weten we hoe we een projecten tot leven kunnen brengen en tot een succes kunnen maken.

Maar er ontbrak nog iets… iets wat nog dichter bij ons hart ligt: buiten spelen. En zo werd SUP Tropisch geboren, een speeltuin voor iedereen die houdt van avontuur, ontspanning en buitenleven.

Met SUP Tropisch willen we meer zijn dan alleen een standaard Sup verhuurbedrijf.
Zo kan je bijvoorbeeld meedoen met SUP by Night en een betoverende reis door de grachten van Amsterdam onder een fonkelende sterrenhemel maken.

Bij ons en SUP Tropisch staat plezier maken en genieten van de buitenlucht centraal. Doe je ook mee?

Wat is suppen?

SUP staat voor Stand Up Paddle board en is de afgelopen jaren zeer gegroeid in populariteit. Het komt voort uit de surfsport en is ontstaan in HawaΓ―. Het is een hele ontspannen sport die je makkelijk alleen, maar ook met anderen kunt beoefenen. Daarnaast is het heel toegankelijk, omdat je geen ervaring nodig hebt om op het board te kunnen blijven staan. Ook gebruik je je hele lichaam, dus het is een goede full body workout. Suppen kan je doen op de grachten, meertjes, rivieren, maar ook op zee kan je ermee surfen op de golven.