Over SUP Tropisch

SUP Tropisch is ontstaan vanuit liefde voor het buitenleven, watersport, de natuur en het werken aan een goede balans tussen lichaam & geest. Het is belangrijk om in je drukke leven genoeg aandacht te besteden aan ontspanning, beweging en in de buitenlucht zijn.
Ook wil je natuurlijk genoeg tijd met je vrienden doorbrengen, dus dit is de ideale sport om deze elementen samen te voegen.

Bij SUP Tropisch zijn er verschillende mogelijkhedem;

Zo hebben wij een perfecte opstap locatie in Amsterdam-Zuid, waarvan je verschillende mooie routes kan suppen.
Wil je liever zelf een route kiezen en ben je met een groep? Wij komen met alle SUP boards naar je toe, zodat jullie direct het water op kunnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Suppen is perfect voor leuke bedrijfsuitjes, verjaardagen, teamuitjes of gewoon een ontspannen dag in en rondom Amsterdam!

Wie zijn wij?

Wij zijn Rosa en Zarah. Twee enthousiaste en gedreven ondernemers met een liefde voor het buitenleven en surfen. Wij komen uit de evenementensector en hebben tijdens de Coronacrisis onze koppen bij elkaar gestoken om een nieuw plan te bedenken waar we gelukkig van zouden worden en ook mensen nog steeds met elkaar kunnen verbinden. Daar is SUP Tropisch uit voortgekomen. We delen heel graag ons enthousiasme over deze sport met jullie, dus laten we er samen een mooie zomer van maken!

Wat is suppen?

SUP staat voor Stand Up Paddle board en is de afgelopen jaren zeer gegroeid in populariteit. Het komt voort uit de surfsport en is ontstaan in Hawaï. Het is een hele ontspannen sport die je makkelijk alleen, maar ook met anderen kunt beoefenen. Daarnaast is het heel toegankelijk, omdat je geen ervaring nodig hebt om op het board te kunnen blijven staan. Ook gebruik je je hele lichaam, dus het is een goede full body workout. Suppen kan je doen op de grachten, meertjes, rivieren, maar ook op zee kan je ermee surfen op de golven.