Over SUP Tropisch

Welkom bij SUP Tropisch, waar we onze passie voor het buitenleven, watersport, natuur en het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest delen. We begrijpen hoe belangrijk het is om even uit de drukte van het dagelijks leven te stappen en tijd te nemen voor ontspanning, beweging en frisse lucht.

SUP, ofwel Stand Up Paddle boarding, biedt hiervoor de perfecte oplossing en is ook nog eens de ideale activiteit om samen te doen met vrienden. Bij SUP Tropisch hebben we verschillende mogelijkheden om jouw perfecte SUP ervaring te creΓ«ren.

Wij hebben een prachtige opstap locatie in Amsterdam Zuid, waarvandaan je verschillende mooie routes kunt suppen. Wil je liever je eigen route kiezen en ben je met een groep? Dan komen wij met alle SUP boards naar je toe, zodat jullie direct zorgeloos het water op kunnen. Het is perfect voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, teamuitjes of gewoon een ontspannen dag met vrienden in en rondom Amsterdam!

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om te ontspannen, je lichaam en geest in balans te houden en te genieten van de prachtige omgeving van Amsterdam, kijk dan niet verder en boek je SUP bij SUP Tropisch.
Wij zijn er om jouw SUP-avontuur onvergetelijk te maken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Huub & Rosa, twee avonturiers met een passie voor buitenleven en plezier maken. Samen bundelen we onze krachten om onvergetelijke ervaringen te creΓ«ren voor iedereen die ons vergezelt!

Huub als aannemer en Rosa als evenementen organisator, weten we als geen ander hoe we een project moeten aanpakken en tot een succes moeten maken.
Maar we misten nog iets… iets waar we allebei van houden: SPELEN!

En zo ontstond SUP Tropisch, waar we mensen blij maken, ontspannen en laten buitenspelen.

SUP Tropisch is meer dan alleen een standaard Sup verhuurbedrijf. Met onze creativiteit en liefde voor spelen hebben we onze eigen evenementen en spel ontwikkeld.
Zo kan je met ons Sup Lacrosse spelen, een uniek samenspel op het water waarbij je al staand op je SUP de bal probeert te scoren bij je tegenstander. Of SUP by Night een magisch avontuur op het water, genietend onder de prachtige sterrenhemel, peddelend door de betoverende grachten van Amsterdam.

SUP Tropisch is dΓ© plek waar plezier maken en genieten van het buiten zijn centraal staan.
Dus waar wacht je nog op!

Wat is suppen?

SUP staat voor Stand Up Paddle board en is de afgelopen jaren zeer gegroeid in populariteit. Het komt voort uit de surfsport en is ontstaan in HawaΓ―. Het is een hele ontspannen sport die je makkelijk alleen, maar ook met anderen kunt beoefenen. Daarnaast is het heel toegankelijk, omdat je geen ervaring nodig hebt om op het board te kunnen blijven staan. Ook gebruik je je hele lichaam, dus het is een goede full body workout. Suppen kan je doen op de grachten, meertjes, rivieren, maar ook op zee kan je ermee surfen op de golven.