De leukste teamsport in tijden!

Sup Lacrosse is een unieke watersportactiviteit die de werelden van stand-up paddleboarding (SUP) en lacrosse combineert. Het is een geweldige manier om plezier te hebben op het water en tegelijkertijd te werken aan teambuilding en communicatievaardigheden.

Tijdens een typische Sup Lacrosse-sessie worden deelnemers verdeeld in teams en uitgerust met een paddleboard, een peddel en een lacrosse-stick. De bedoeling van het spel is om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen met behulp van de stick, terwijl je op het paddleboard staat. Dit vereist niet alleen vaardigheden in het suppen en het spelen van lacrosse, maar ook goede communicatie tussen teamgenoten om een strategie te ontwikkelen en de bal snel te verplaatsen.

Als je op zoek bent naar een leuke en unieke manier om teambuilding te combineren met watersport in Amsterdam, dan is Sup Lacrosse zeker het proberen waard. Het is geschikt voor alle niveaus en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw team of groep. Dus waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog jouw Sup Lacrosse-ervaring in Amsterdam!

Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar info@suptropisch.nl.

Boek nu

Sup by Night

Boek nu