Suppen is ideaal tijdens Corona

We weten allemaal dat het een rare tijd is. We missen de gezelligheid, het sociale contact en het samenzijn in grotere groepen. Na een jaar van lockdown in, lockdown uit is het echt weer tijd om leuke dingen te doen en met elkaar te verbinden, zeker nu de lente is begonnen. Suppen is hiervoor de perfecte oplossing! Je kan zonder zorgen het water op met al je vrienden of collega’s en de gezelligheid op een gezonde manier opzoeken. Het is ideaal voor bedrijfsuitjes, verjaardagen of andere bijeenkomsten.

Zeker in een tijd als deze is het belangrijk om af en toe je hoofd leeg te maken, buiten te zijn en niet te vergeten ook te genieten en te lachen met anderen. We voelen natuurlijk allemaal de moeilijke kant van de huidige situatie, dus we moeten er zelf voor zorgen dat we bezig blijven en de levenslust vasthouden.

Wij van SUP Tropisch hechten hier veel waarde aan en proberen dit naast voor onszelf ook voor jullie te creëren. Laten we samen door deze Corona Crisis komen en elkaar blijven opzoeken. 

Het afgelopen jaar zag je dat steeds meer mensen het suppen hebben ontdekt. Ondanks dat alle sportscholen dicht waren en bijna alles stil lag, kon het suppen gewoon doorgaan gelukkig. Ook dit jaar zal het een sport zijn die wij veilig buiten kunnen blijven beoefenen. Ook is het juist nu belangrijk om te blijven werken aan een gezond afweersysteem en daar draagt suppen zeker aan bij. Je krijgt extra vitamine D binnen door lekker buiten te zijn, je laat stress los, je bent aan het sporten en je maakt gelukshormonen aan omdat je iets aan het doen bent wat je leuk vindt. Al deze aspecten zijn erg belangrijk voor een goede lichamelijke en mentale weerstand.